Ik weet dat het soms erg moeilijk kan zijn om de eerste stap te zetten om dingen te veranderen bij jezelf. Om jezelf kwetsbaar op te durven stellen. Om echt te gaan voelen wat er van binnen steeds niet goed voelt, wat je anders zou willen. Om echt te gaan voelen wat je hartsverlangen is, wat jij daarvoor nodig hebt en van daaruit te kunnen leven. Ieder van ons heeft al alles in zich om dat hartsverlangen te kunnen volgen, maar door allerlei omstandigheden, trauma’s hebben we een muurtje om ons heen gebouwd, heb je je gevoelens weggestopt en dat allemaal om jezelf te beschermen voor de pijn die erbij hoort. Allemaal uit liefde en allemaal om te kunnen overleven en om verder te kunnen met je leven. Maar er komt een moment in je leven dat dat wat je doet niet meer bij je past, het voelt niet meer als jezelf. Je voelt je in sommige situaties soms klein worden, niet goed genoeg, afgekeurd, niet gezien, niet gewaardeerd, niet veilig, niet geborgen en oh wat doet dat pijn. En om naar dat verhaal te kijken, dat vraagt moed en lef. En dat hebben we allemaal in ons.

Je hartsverlangen volgen volgens de natuurlijke stroming van het leven.


En hoe zou het dan zijn om erachter te komen dat dingen kunnen veranderen en dat je in staat bent tot veranderingen. Stel je eens voor hoe dat zou zijn en om echt je hartsverlangen te volgen.

Ik luister naar je verhaal, ik voel mee, ik denk mee en juist om hulp vragen is het moedigste wat je kan doen. Ben jij diegene die tegen bepaalde emoties aanloopt? Heb je nare trauma’s ervaren? Ervaar je steeds terugkerende lichamelijke klachten? Blijf je hangen in oude overtuigingen? Herken je oude gewoonten die je overgenomen hebt van je (voor)ouders? Heb je bepaalde angsten? Rouw? Durf je je diepste hartsverlangen niet te volgen? Durf je nauwelijks imperfect te zijn? Ben je soms aan het worstelen met de opvoeding van je kinderen?

Durf de stap te zetten en gun jezelf die kijk op je onderbewustzijn en de weg te vinden naar jouw hartsverlangen. Kies voor jezelf en wat jij nodig hebt omdat het voor jou goed is. Voel je vrij om contact met me op te nemen, dit kan via de mail of telefonisch. Zie contact.