Tijdens de eerste ontmoeting begin ik met een intakegesprek. Daarin gaan we bespreken wat je probleem is en wat je dan zou willen veranderen. Wat is je doel, waar droom je van? Ik luister en stel vragen en probeer zo inzichtelijk te krijgen waar jouw innerlijke stroming vastloopt. Na 1 of meerdere gesprekken wordt duidelijk wat jij nodig hebt om weer in beweging te komen. Om weer te kunnen stromen en je hartsverlangen weer te kunnen volgen. Samen gaan we in overleg of je meegaat in dit traject en maken we een stappenplan.

Vervolgens ga ik kijken wat er dan voor jou nodig is en kan ik technieken inzetten vanuit de holistische psychosociale coaching en therapie.

Te denken valt aan bijvoorbeeld: visualisaties, energetische technieken, ontspanningsoefeningen, innerlijk kindwerk, systemisch werken, innerlijk gezin, sociale denkpatronen, familie opstellingen, overtuigingen/introjecties bewust krijgen, de technieken om de chakra’s weer te laten stromen.

Deze energetische technieken kan ik inzetten om meer toegang te krijgen tot jouw onderbewustzijn, waar veel energie kan vrijkomen om je innerlijke stroming weer te laten stromen.

“Op een liefdevolle manier je eigen verhaal onder ogen zien, is het moedigste wat je ooit zal doen” (Brené Brown)


Wat is holistische coaching en therapie?

Holistisch is afgeleid van het Griekse woord “holos” en betekent “heelheid”. Vanuit de wielwerkmethode kijk ik naar de gehele mens. Het hele systeem van jou staat in verbinding met elkaar, dus bijv. je emoties staan in verbinding met je lichaam of je gedachten kunnen je fysiek beïnvloeden. Maar ook de verbinding die je hebt opgebouwd in systemen, bijv. je gezin, familie, werk of hoe je je neerzet in de maatschappij. Alles staat met elkaar in verbinding en het doel is steeds om de balans te herstellen en weer in je kracht te komen staan.